четвер, 16 червня 2011 р.

Заробіток на опитуваннях!

Шукаючи цікавий вид заробітку в інтернеті, я натрапив на сайт anketka.ru. Для того щоб почати заробляти потрібно зареєструватись і заповнити деякі відомості про себе. Від того як ви будете заповнюватимите відомості прямопропорційний ваш заробіток. Все це тому, що більше шансів отримати анкету тим, у кого все точно буде заповнено. Коли ви все зробили правельно вам залешається чекати і час від часу провіряти пошту, чи нема часом доступних для вас анкет. Скільки чекати доведеться точно відповісти неможу, але можу сказати, що на свою першу анкету я чекав шість днів. Заповненя анкети у мене зайняло 14 хвилин, а отримав я 50 рублів на рахунок. Недоліки цього заробітку є те що тут немає партнерської програми, а також мінімум для виводу - 1000 рублів. Але всеж плюси переважають над мінусами, тому я і опублікував це повідомлення.

18 коментарів:

  1. http://kiev.media-plus.com.ua/

    ВідповістиВидалити
  2. Теперь ВНИМАНИЕ!!! После того, как Вы выполнили ШАГ 2, скопируйте к себе на компьютер весь этот текст от начала до конца. В скопированной статье удалите из списка кошельков ПЕРВЫЙ (ВЕРХНИЙ) кошелёк и переместите 2-ой кошелёк на место 1-го, который Вы стёрли, 3-ий - на место 2-го, 4-ый - на место 3-го, 5-ый - на место 4-го, 6-ой - на место 5-ого ! А в 6-ой номер, который оказался пустым, ВПИШИТЕ НОМЕР Вашего КОШЕЛЬКА!!! Размещение этой статьи на 200 форумах, даже на самых малопосещаемых, ГАРАНТИРУЕТ Вам доход в 5 000-10 000 гр-н. ЭТО МИНИМУМ!!! в течение двух месяцев!!! БОЛЬШЕ РАЗМЕЩЕНИЙ - БОЛЬШЕ ДОХОД (при том в ГЕОМЕТРИЧЕСКОЙ ПРОГРЕССИИ). ИТАК, КОГДА ВЫ ДОСТИГНЕТЕ ПЕРВОЙ ПОЗИЦИИ В СПИСКЕ, ВЫ БУДЕТЕ ИМЕТЬ ТЫСЯЧИ ГРИВЕН ПРОСТО КАК СОЗДАТЕЛЬ СПИСКА !!!!!!! ЭТО СТОИТ 18 гр-н. и СОВСЕМ НЕ ТРУДНОЙ РАБОТЫ! ГЛАВНОЕ - ЭТО РАБОТАЕТ!!! И ЭТО ПРОСТО ЗДОРОВО!!! Займитесь этим сейчас - не откладывая на завтра….!!! ВРЕМЯ - ДЕНЬГИ!!!

    ВідповістиВидалити
  3. я здесь зарабатываю http://rabotatyt.jimdo.com/

    ВідповістиВидалити
  4. цей сайт найкращий http://www.cquest.net/iMTc3NA

    ВідповістиВидалити
  5. Здравствуйте!
    Хочу сказать Вам что заработать на опросах в Украине – РЕАЛЬНО, но это стало реально совсем недавно. Есть множество сайтов которые предлагают бесплатную регистрацию где Вы проходите опросы и получаете деньги за опросы. Да деньги вы получаете, НО опросов то там для вас очень и очень мало, или вообще нету, то есть вы проходите максимум 1-2 опроса в месяц и очень мало зарабатываете на этом; одним словом все эти бесплатные сайты с опросами созданы для того чтобы просто «нагнать трафик»: на них заработать нереально – сам перепробовал множество. Ситуацию спасла одна американская компания которая занимается опросами очень давно; в её опросах участвуют жители многих стран, НО только недавно эта возможность открылась и для жителей Украины. К пребольшому нашему сожалению «регистрация» на данном сайте не бесплатная, да-да таковы реалии; чтобы заработать реальные деньги на опросах нужно заплатить, все участники из разных стран платят, и нам придётся; без этого никак – ни на одном сайте с бесплатной регистрацией вы не заработаете – забудьте. А на сайте ссылку на который я вам даю: bit.ly/V6EW6D – это точно реально и вы сможете заработать на кусок хлеба! Это точно работает ведь это Америка! После регистрации вы получаете доступ до Вашего аккаунта где можно реально заработать пройдя опросы и там всегда есть доступные для прохождения опросы (один опрос от 2 до 15 и больше $). Вы сможете заработать 1000$ в месяц даже больше, и получить заработанное чеком по почте. Вот ссылка на сайт: bit.ly/V6EW6D (вставьте ссылку в адресную строку браузера) - сайт на английском, но там нет ничего сложного; зарегистрироваться сможет каждый (если не знаешь английского, то зайдите через браузер Google Chrome – он автоматически переведёт). И все-таки – маленькая инструкция: для того чтобы получить свой аккаунт нужно: 1) Зайти на этот сайт: bit.ly/V6EW6D 2) Внизу открывшегося сайта будет два поля; в первое вводите свое имя, во второе свой e-mail и нажимаете кнопку: GET ME STARTED! 3) В новом окне находите купон, вводите код с купона в поле под кодом. 4) Выбираете для себя удобный способ оплаты. 5) Оплачиваете и получаете свое рабочее место. Многие на этом уже зарабатывают, теперь и Вы можете зарабатывать на опросах в Украине!
    Рад был Вам помочь!

    ВідповістиВидалити
  6. Здравствуйте! Представляю Вам сайт для заработка. Люди там реально зарабатывают по уровням. Для получения первого Уровня Инвестора Вам не нужно вкладывать деньги!
    Расписка от Куратора выдается БЕСПЛАТНО!
    2 уровень покупается за 100р, которые возвращаются вам после первого реферала.
    Мы поможем Вам с рефералами! Новая система подбора подарит Вам свободного реферала,если Вы в нем нуждаетесь.Для бастрого роста нужно самому привлекать рефералов.
    Полная статистика по кураторам и рефералам,
    включая пункт "Кто пригласил".
    Все действия на сайте дублируются на Ваш E-mail.
    Покупка или продажа Ценных Бумаг происходит напрямую между участниками.На qiwi кошелек, на сайт денег закидывать не нужно.
    Только убедительная просьба: пожалуйста, не регистрируетесь «просто так», или «посмотреть что будет», или «ради интереса». Денег от этого в кошельке у вас не прибавится, а если готовы, то Добро пожаловать: http://3investora.com/?ref=oleksandr
    Ознакомтесь и примите решение зарабатывать Вам или прозябать в поисках работы в интернете.
    Пора зарабатывать, а не просто сидеть за компом!!!

    ВідповістиВидалити
  7. http://www.wmmail.ru/index.php?cf=reg-newr&ref=-mikola777- найкращий як на мою думку сайт для заробітку в неті, переконайтесь самі.

    ВідповістиВидалити
  8. У наш час інтернету і електронних платежів не можна уявити собі людину, яка би займалася бізнесом в інтернеті і не вміла би користуватися хоча б парою-трійкою таких платіжних систем. На даній сторінці я допоможу Вам розібратися, що собою представляє платіжна система LiqPay, як Ви зможете відкрити в ній рахунок і відразу ж в ігровій формі зможете заробити свої перші гроші. Отже, почнемо ... 1.Для цього потрібен тільки Інтернет і мобільник. Проста математика і гроші справжнісінькі. До речі, для скептиків: Я особисто попробував цю методику від неробства, всерівно нічим зайнятися, та й забере поширення цього листа близько 1-ї години. Вобщім попробував, а наступного дня, з самого ранку мене розбудила смс, з повідомленням про переведення 1 цента на мій рахунок в LiqPay, прикольно, подумав я, і з цього моменту, понеслося! За 2 тижні на моєму рахунку 380 ye, але для цього потрібно наполегливо розпихати лист по сайтах, форумах, сайтах з роботою і т.д ... Не лінуйтеся, це реально! Тільки дотримуйтесь за інструкціями, нічого не змінюючи, бо це найліпший варіант заробітку за цією системою. 2.Ви заходите на сайт платіжної системи LiqPay: [https://www.liqpay.com] У центрі тисніть на кнопку «отримати 5 центів». Далі відкриється вікно, де Ви повинні вказати свій мобільний телефон. Вам на телефон прийде СМС з кодом. Цей код вставите в відкритому вікні. Все! у вас є рахунок в LiqPay, + 5 центів на рахунку. (Той, у кого є рахунок в системі LiqPay, цю процедуру не проробляє.) 3.Далі Ви відправляєте по 1 центу зі свого рахунку на кожен з 5 нижчеперелічених рахунків в системі LiqPay (відправляєте гроші з тих які Вам нарахував LiqPay, за переказ комісію не беруть!)

    1. 380966124261

    2. 380983918491

    3. 380971046951

    4. 380660274423

    5. 380997566748

    4.Копіруєте цей текст від початку до кінця, 5-й номер рахунку видаляєте, на місце 5-того переміщаєте номер рахунку який був на 4 місці, на місце 4 - 3, 3 - 2, 2 - 1, а на 1 місце, яке виявилося порожнім після переміщення рахунків, вписуєте номер свого рахунку в платіжній системі LiqPay (номер рахунку - це номер вашого мобільного, який Ви вказали при реєстрації в LiqPay) 5.Далі скопійований текст з вставленим номером Вашого рахунку розішліть людям, якщо кожен учасник проекту запрошує в 1день = 10 осіб , Ваш заробіток складе 1місяць = 6470 $, отже чим більше людей побачить Ваш текст, тим більше буде Ваш заробіток! Гроші надходитимуть на Ваш рахунок у LiqPay. Ось у такий от ігровій формі Ви зможете, витративши всього пів-години часу, познайомитися з платіжною системою liqpay і при бажанні заробити без вкладень. ПРИМІТКА! ВАЖЛИВО! Щоб ефективно поширити свій лист по інтернету, наслідуйте моїх порад і все буде GOOD. У першу чергу, заходимо на будь-який пошуковик типу Яндекса, пишемо в пошуку щось на подобу «розпростронити інформацію і листи в інтернеті безкоштовно» або «як розмістити свою інформацію в інтернеті» або щось подібне. Вам видасть тисячу сайтів з форумами, дошками оголошень, гостьовими книгами, сайтами з роботою і т.д ... Заходимо на все підряд, регістріруемся на кожному, бажано під одним логіном і паролем, так простіше запам'ятовувати, і бажано створити спеціально для цього окрему поштову скриньку , щоб не захламляти свій, і залишаємо на кожному з цих сайтів свій лист. Якщо це сайт з роботою, то бажано розкидати оголошення по декількох великих містах України, наприклад для Києва, Одеси, Дніпропетровська, Донецька, Запоріжжя і т.д., так буде більша кількість переглядів. Після того як ви зробите цю клопітку і трудомістку роботу, витративши на це приблизно годин 10, в майбутньому вам просто треба буде раз на тиждень заходити на кожен відвіданий ресурс і оновлювати оголошення.

    ВідповістиВидалити
  9. Увага!!!
    Робота в інтернеті без жодного внеску за перегляд реклами спонсорів.
    У Вас є телефон або ПК?
    Ви хочете мати додатковий дохід?
    Якщо Вас зацікавило, то можете прочитати як заробити 3364 грн. за добу без жодного внеску на сторінці
    http://laytik.globus-inter.com
    Необхідно всього зареєструватись, установити програму на свій ПК і почати працювати.
    Чим більше людей запросите в систему, тим більше будете заробляти.


    Увага!!!!!!!
    Робота в інтернеті без жодного внеску за перегляд реклами спонсорів.
    Ви хочете мати додатковий дохід?
    Якщо Вас зацікавило, то можете прочитати як заробити 1000 грн. за добу без жодного внеску на сторінці
    https://sites.google.com/site/romalaytik/
    Чим більше людей запросите в систему, тим більше будете заробляти

    Не думайте шо це лохотрон прочитайте я думаю вас це зацикавыть!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  10. http://www.platnijopros.ru/ru/Users/Registration/Referal/1338970

    ВідповістиВидалити
  11. http://www.opinion.com.ua/user/registration.aspx?r=281287832

    ВідповістиВидалити
  12. народ ви всі сидите в контакті фейсбуці та інших мережах але є ще одна мережа реєстрація платна на даний момент 450 рублів але сайт платить за приведених друзів за одного друга 5 доларів я сам там заробляю і вам рекомендую ось за цею адресою можна зареєструватись http://social-up.ru/reg?ref=82572 спробуйте не пожалієте чесне слово

    ВідповістиВидалити
  13. Це для тих хто полюбляє сидіти в інтернеті із компа або смартфона! Та й взагалі для усіх-усіх-усіх!!!
    Додатковий фоновий заробіток! реальні виплати в євро!

    1. Реєструйся на сайті https://txt.globus-inter.com
    2. Скачуй програму, встановлюй та заходь під своїм логіном та паролем
    3. Починай заробляти на перегляді реклами!
    4. Запрошуй друзів та заробляй ще більше!
    5. Виводь кошти на банківську картку або вебмані і витрачай на що забажаєш))))

    І, ніяких грошових вкладень із твоєї сторони, робота на відомому Українському!!! сайті офіційно зареєстрованому і задокументованому! Це працює! Глобус працює і платить вам за те, що ви раніше робили безкоштовно!!!

    ВідповістиВидалити
  14. Як заробити в інтернеті швидко і без вкладень???

    Вихід є...Зовсім нещодавно я знайшла один чудовий сайт...За 30 хвилин роботи отримала 20 $...Погодьтесь немало, та ще й у теперішній час...

    Працювати довго не потрібно.....Хоча це вже вам вирішувати....Ви просто заходите на сайт, він англомовний, а тому ваша заробітня плата буде в доларах...Бажане знання англійської мови, але не обов*язково.....Реєструєтесь і починаєте заробляти...

    Не буду довго тягнути кота за хвіст, ось лінк на сайт
    http://www.mysteryptc.com/ptp.php?ref=littlewee13

    ...При реєстрації у вас буде завдання заповнити поле
    Referrer
    після
    Email Address
    так ось вставляємо ось це посилання
    http://www.mysteryptc.com/index.php?ref=littlewee13
    і все готово)))

    ......Заходимо і насолоджуємось легкою роботою за непогані гроші...

    Бажаю успіхів!!!!

    ВідповістиВидалити
  15. Як заробити в інтернеті швидко і без вкладень???

    Вихід є...Зовсім нещодавно я знайшла один чудовий сайт...За 30 хвилин роботи отримала 20 $...Погодьтесь немало, та ще й у теперішній час...

    Працювати довго не потрібно.....Хоча це вже вам вирішувати....Ви просто заходите на сайт, він англомовний, а тому ваша заробітня плата буде в доларах...Бажане знання англійської мови, але не обов*язково.....Реєструєтесь і починаєте заробляти...

    Не буду довго тягнути кота за хвіст, ось лінк на сайт
    http://www.mysteryptc.com/ptp.php?ref=littlewee13

    ...При реєстрації у вас буде завдання заповнити поле
    Referrer
    після
    Email Address
    так ось вставляємо ось це посилання
    http://www.mysteryptc.com/index.php?ref=littlewee13
    і все готово)))

    ......Заходимо і насолоджуємось легкою роботою за непогані гроші...

    Бажаю успіхів!!!!

    ВідповістиВидалити
  16. Хорошый сайт для зароботка денег без вложений _https://metizer.com/?ref=b2ZgWk
    Рекомендую

    ВідповістиВидалити
  17. заробляючи на опитуваннях https://www.clixsense.com/?8244718

    ВідповістиВидалити
  18. Для тех кто любит настольные и карточные игры, может найти игры как для мобильного так и для ПК на https://vulkan-platinumcasino.com/ Вулкан Платинум это казино портал, способствующий развитию азартных игр и всего что с ними связано.

    ВідповістиВидалити